Можете да ги користите стрелките на тастатурата
за прелистување на страници од каталогот.

„Отсуството на хероите - Замената за приказните за Крали Марковата заштита“, масло на платно, 64 x 70 cм, 2011

Сопственост на приватна галерија во Софија

За дополнителни информации за делото, можете да го напишете Вашето прашање овде: