Можете да ги користите стрелките на тастатурата
за прелистување на страници од каталогот.

„Цивилизација во урнатини  - Одмор на материјалниот“, масло на картон, 64 x 70 cм, 2010

Сопственост на приватен дом во Лисабон

 

За дополнителни информации за делото, можете да го напишете Вашето прашање овде: