Можете да ги користите стрелките на тастатурата
за прелистување на страници од каталогот.

„Еден молчалив момент со некој кој е тивок 3“, туш на хартија, 24 / 28 см, 2012

Може да се купи на цена од 2 600 ден. За донација, хуманитарни цели, авторско право, дигитален формат и друго, испратете ги вашите прашања.

Кликнете на делото за зголемување и преглед на други фотографии од истото.

 

За дополнителни информации за делото, можете да го напишете Вашето прашање овде: