Можете да ги користите стрелките на тастатурата
за прелистување на страници од каталогот.

„Црвени траги I“, акрилик на картон, 21 / 21 см. 2021

Може да се купи на цена од 7 300 ден. За донација, хуманитарни цели, авторско право, дигитален формат и друго, испратете ги вашите прашања.

Кликнете на делото за зголемување и преглед на други фотографии од истото.

За дополнителни информации за делото, можете да го напишете Вашето прашање овде: